Przejdź do treści forum
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
OGŁOSZENIE!
Szanowni użytkownicy!
W styczniu 2023 roku nasze forum stało się pełnoletnie, bo zostało uruchomione - choć trudno w to uwierzyć - ponad 18 lat temu.
Świętować nie zamierzamy, ponieważ podjęliśmy trudną decyzję o zamknięciu forum. Decyzja podyktowana jest spadkiem Waszego zainteresowania, a to dla Was i Waszego głosu zostało ono uruchomione. Dziękujemy za wspólne 18 lat wymiany doświadczeń, poruszania nieraz trudnych i burzliwych tematów.
Forum przez pewien czas dostępne będzie tylko w formie archiwum - tylko z możliwością czytania istniejących postów, bez możliwości dodawania nowych wpisów i tematów.
Do zobaczenia, ekipa czaniec.pl
Wpadnij, polub i obserwuj czaniec.pl na
Facebooku
Opcje wyszukiwania
Dziękuję za odpowiedź! Mam nadzieję, że mi pomożesz. Cóż, jeśli chodzi o moc, to nie jestem pewien, jaka byłaby odpowiednia dla mojego pomieszczenia. Jest to nieduży salon, więc nie potrzebuję niczego zbyt potężnego. Co do estetyki, zależy mi na nowoczesnym designie, ale nie chciałbym, żeby kominek wyglądał sztucznie. Chciałbym, żeby efekt płomieni był jak najbardziej realistyczny. Na pewno jestem zainteresowany funkcjami dodatkowymi, szczególnie regulacją temperatury. Mam nadzieję, że to pomaga w określeniu odpowiedniego modelu. Dzięki!
Cześć! Mam pewien problem i potrzebuję porady. Chciałbym sobie kupić kominek elektryczny, ale jestem zupełnym laikiem w tej dziedzinie. Nie mam pojęcia, na co zwracać uwagę przy wyborze. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby był nie tylko estetyczny, ale też funkcjonalny. Czy istnieją jakieś istotne parametry, na które powinienem zwrócić uwagę? Bardzo bym prosił o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję!
Znalezione posty [ 2 ]
Forum oparte o: PunBB
Theme Urban by Kushi