Noi co PJ a jednak z kanalizacją sie przenieśli do Bujakowa- no popatrz jakie to się rzeczy dzieją na tym świecie!Mam prośbe mógłbyś pierwsze zasiągnąć informacji a potem się wypowiadać!!!Bo robisz ludziom straszny mętlik w głowie.
Z góry dzięki!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez yogibear
Strony 1
Noi co PJ a jednak z kanalizacją sie przenieśli do Bujakowa- no popatrz jakie to się rzeczy dzieją na tym świecie!Mam prośbe mógłbyś pierwsze zasiągnąć informacji a potem się wypowiadać!!!Bo robisz ludziom straszny mętlik w głowie.
Z góry dzięki!
Dane z Urzędu Gminy są prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z tego co wiem dokument który był przedstawiony na Zebraniu Wiejskim - analiza wpływów do budżetu gminy był podpisany przez kogoś z gminy i musi zawierać prawdziwe dane!!!
Nie bedę już dyskutować z PJ bo widzę że na każdym kroku stawia kontre i uważa jeszcze że przedstawiam nie prawdziwe dane.
heh zapewniam iż pisały to dwie różne osoby!!!
Jako student socjologii intersuję się sprawami naszej miejscowości i chodzę na wiejskie zebrania w przeciwieństie do PJ. Stwierdzam, że PJ posiada błebnę informacje co do naszego trzeciego miejsca pod względem wpływów do gminy. Otóż Czaniec jest na pierwszym miejscu.Z tego co pamiętam wkłady z Czańca wynoszą ponad 6,5 mln. Więc bardzo proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!Odnośnie radnych to dlaczego powstała koalicja- chyba tylko po to by zastopować dalszą rozbudowę kanalizacji.Zaznaczam iż Czaniec też poniósł wydatki na kanalizację w Kobiernicach. Z tego co wiem z kanalizacją przenoszą się do Bujakowa, a Czaniec został ominięty!Pytam dlaczego?
Jeżeli posiadasz tak super informacje to odp co spowodowało zaprzestanie działalności firm, które wymieniłeś???
P.S. Liczą się tylko prawdziwe fakty!!!
Wlaczcie sie do rozmowy!!!
Podoba mi się to!!!widzę że nie jestem sam!!!Pozdrawiam wszystkich którzy też tak myślą!
Strony 1
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez yogibear
Forum oparte o: PunBB