Dziękujemy
Strony 1
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez adi_boys2
Strony 1
Witam! Co myślicie o cznieckiej grupie teatralnej?
A więc ja Adrian, jako "aktor" grupy teatralnej "Natanael" serdecznie zapraszam na jasełka:)
Tym razem możecie mnie zobaczy w roli Hetmana Lub Sługi (jak kto woli)
Zapraszam 18 i 25 styczeń godz. 17.00 DK Czaniec:)
Pozdrawiam
Adrian
I co? Podobało się?
Pozdrawiam
Adrian
Zapraszam na Misterium Wielkanocne które odbędzie się 23.03.2008r tj. poniedziałek wielkanocny i 30.03.2008 r o godz. 12.00 i 17.00. W Domu Kultury w Czańcu. Tak samo jak w jasełkach będę występował. Tym razem w roli św. Piotra. A więc jeszcze raz zapraszam wszystkich WSZYSTKICH mieszkańców Czańca i okolic.
Pozdrawiam
Adrian
Jasełka można zobaczyć jeszcze raz w Niedzielę (20 Styczeń) w Domu Kultury w Czańcu o godzinie 17.00.
Zapraszam
Adrian
Zapraszam wszystkich mieszkańców na Jasełka!!! W niedzielę o 12.00 i 17.00 w Domu Kultury.
Będą piękne dlatego bo ja w nich występuje (w roli Heroda)
Pozdrawiam Adrian
myśleć:)
KARPIA kupionego w CZAńCU
Szczęścia, Zdrowia, Powodzenia
w dniu Bożego Narodzenia!
Beczkę piwa, wiadra wódki
by odciągnąć Wszelkie smutki
sto całusków na dodatek
by smaczniejszy był opłatek
życzy Adrian:)
plecy teraz są opalone na czerwono
pozdrawiam
adrian
....ktorego nie pil nawet krol...
i nie wiecznego Kowalskiego...
w3lasnie nie wiem jak to bylo... slyszalem tylko pisk opon i uderzenie. w mojej fosie sa slady jak auto wjezdzalo do dzewa...
pozdrawiam
adrian
P.S kaka*karolina znamy sie?
hej! widzial ktos moze ten wypadek z soboty(chyba 24 11) co auto do drzewa wjechalo do drzewa? auto w moje dzewo walło a ja nic nie widzialem...
pozdrawiam
adrian
i oddała je do...
wiem! ale to nie ja go czestuje tylko moja babka. ja bym na jego miejscu odmowil albo cos. wogole to od lat wbijam babce do glowy zeby go nie czestowala a ona swoje. a ile u was siedzi bo u mnie 3 godz albo wiecej... pozdrawiam
Adrian
Strony 1
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez adi_boys2
Forum oparte o: PunBB