Odp: KLUB MŁODZIEŻOWY
Pozostawiam bez mocnego komentarza!!!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » KLUB MŁODZIEŻOWY
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pozostawiam bez mocnego komentarza!!!
Pomysł klubu jest trafiony - świetna sprawa (takie normalne miejsce dla normalnych ludzi).
Moja propozycja: dobrze byłoby połaczyć to z PIZZERIĄ. W Czańcu brakuje takiego miejsca (z prawdziwego zdarzenia ), a ulotki o takich lokalach docierają do Nas z innych miejscowości.
Myślę, że w Czańcu nie zabrakłoby fanów takiej kuchni!
Klub musi być z KEBABEM takim z prawdziwego zdarzenia
popieram KEBAB, Gyros czy tez inne wydanie tego jedzonka musi byc obowiązkowo:D
Ewentualnie KEBAB i PIZZA!
Widzę, że jakby coś takiego powstało to chyba nie ma problemu z fanami dobrego jedzonka!
o napewno nie będzie problemu z klientelą!!!! teraz zjeśc coś w miare trzeba do Kęt jechac:(
tak własnie ja sie z tym zgadzam ze nie ma normalnego miejsca na wypicie czegos :-) nie koniecznie musi to byc piwo.... poprostu nie ma spokojnego miejsca a zarazem szalonego gdzie mozna by bylo siasc z kilkoma Qmplami ... Troszke życia !!
Jak w Betonie nie ma bilrda:O nie no bilard to chyba podstawa Buuu ..... choc to powinno być !! albo chodziaz jakies piłkazyki czy coś ;p ...:(
A moze klub taneczny ?? :>
... a może klub mocnych marzeń.
Nie ma ani widu ani słychu o klubie dla młodzieży, dlatego pozostał, słusznie nazwany - klub marzeń...
No wiec co z tym klubem ?? !!
no przydał by się
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » KLUB MŁODZIEŻOWY
Forum oparte o: PunBB