Temat: sprzedam CB-radio
ALAN 87,stan dobry,240 kanałów,posiada wstegi do dalekich łączności.cena 300zł.Fajne hobby na zime
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Ogłoszenia » sprzedam CB-radio
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ALAN 87,stan dobry,240 kanałów,posiada wstegi do dalekich łączności.cena 300zł.Fajne hobby na zime
mam takie pytanko czy Alan 87 jest lepszy od Alana 100?
alan 87 jest lepszy,ponieważ ma więcej kanałów,wstęgi i tzw.dziury.ma 5 i 0 i rogera.a alan 100 ma tylko 40 kanałow,niemówiąc już o tym że tamten ma o 200 wiecej.ale szukam też alana 100,chętnie bym sobie wymieniła radyjko w samochodzie.
mam w domu alana 87 i łączność jaką najdalej wykonałam to było z gwatemalą,to państewko leży sobie koło meksyku,gdyby ktoś niewiedział.a takie bliższe to było norwegia,rozmawiałam z facetem co jechał sobie tirem.a na alanie 100 już takich łączności nieda się nawiązać i taka jest różnica.to jest tylko radyjko samochodowe,ale też przydatne bo wiadomo gdzie miśki stoją i korek jest.
Czy ten Alan jest jeszcze aktualny?
już nie,ale jeśli interesuje cię jakieś inne radio to moge popytać znajomych
teraz znów kupie CB radio,jak by ktoś miał lub słyszał o jakimś radiu to prosze dać znać.interesuje mnie radio z samą podstawą takie do samochodu.
Kupie Radio Cb Tanio Lub Zanienie Na Cos Jesli Masz Pisz Na Gg--9100318
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Ogłoszenia » sprzedam CB-radio
Forum oparte o: PunBB