Temat: Co z Porabka.pl
Kolejny kataklizm i kolejne gorące wiadomości najpierw na czaniec.pl a porabka.pl dopiero PIĘĆ dni później! Może administracja porabka.pl powinna przechodzić przez czaniec.pl? Co o tym myślicie?
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Pytania do Urzędu Gminy » Co z Porabka.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolejny kataklizm i kolejne gorące wiadomości najpierw na czaniec.pl a porabka.pl dopiero PIĘĆ dni później! Może administracja porabka.pl powinna przechodzić przez czaniec.pl? Co o tym myślicie?
uważam, że administratorzy porabka.pl maja dostep do pewnych informacji, których czaniec.pl nie moglby w odpowiednim czasie uzyskać, jednak powinna istnieć współpraca pomiedzy obiema stronami. Nie ukrywajmy z informacją o katakliżmie porabka.pl nie pospieszyla sie zabardzo niestety......
Heh, co Wy piszecie?... jacy administratorzy strony UG?? Dla wyjaśnienia:
Pisząc stronę dodaje się tzw.moduły (skrypty) - które pozwalają na dodawanie/usuwanie/edytowanie np.aktualności przez właściciela strony - i tak też jest w tym przypadku - to tylko moje przypuszczenia, ale najprawdopodobniej trafne.
Poruszyliście także temat współpracy między ludźmi zajmującymi się witryną UG, a niezależną witryną czaniec.pl finansowaną z prywatnych kieszeni...
Osobiscie prosiłem kilka razy - najpierw listownie, e-mailowo, potem poprzez pracowników UG - o współpracę UG z czaniec.pl, prosiłem o chociaż te najważniejsze informacje dotyczące mieszkańców Czańca - niestety na daremno. Jedyną informację jaką otrzymałem - była to wiadomość , i tutaj cytat: "Nowym zastępcą wójta Gminy Porąbka został pan Jan Wojtyła" - koniec cytatu.
Przykro nam - zwracam się w imieniu całego czaniec.pl - iż UG nie chce z nami współpracować.
Poprostu czaniec.pl jest tak szybki bo nie podlega cenzurze!
hola hola ... !
piszemy o wszystkim lecz staramy się nie być stronniczy.
hola hola ... !
piszemy o wszystkim lecz staramy się nie być stronniczy.
Życzę tego od serca.
Jak będzie w realu dowiemy się ;)
nie wiem czy drodzy forumowicze zauważyliście ale w ostatnim czasie po naszych rozważaniach na temat porabka.pl coraz wiecej informacji pojawia sie na tej stronie:))) jeśli się mylę to poprawcie mnie;)
DR chyba masz rację, choć aktualności pojawiają się z lekkim "poślizgiem" to i tak widać wyraźną poprawę. Gratulujemy.
Warto zaglądać też w Biuletyn Informacji Publicznej zawierającej dużo ciekawych informacji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Pytania do Urzędu Gminy » Co z Porabka.pl
Forum oparte o: PunBB