Odp: Sposób na nude?
taaa
nio oki... to już wiem co można robić gdy jest pogoda.
ale już idzie czas chłodów i niepogody, więc stąd dalszy ciąg mojego wątku: CO ROBIĆ GDY NA DWORZE PADA, SYPIE ALBO GRZMI ? (ble ble ble) wiecie o co chodzi
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Dowcipy, filmy, śmieszne rzeczy » Sposób na nude?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taaa
nio oki... to już wiem co można robić gdy jest pogoda.
ale już idzie czas chłodów i niepogody, więc stąd dalszy ciąg mojego wątku: CO ROBIĆ GDY NA DWORZE PADA, SYPIE ALBO GRZMI ? (ble ble ble) wiecie o co chodzi
dobrze, że trochę zmieniliście temat, bo wychodziło na to, że gdy się nudzisz to ... Sokar jedyną rozrywką w Czańcu jest..
no wiesz... jak narazie to on tu najwięcej pisze, więc nie narzekaj admin . włącz się do rozmowy to będziesz razem z sokar'em rozrywką czaniecką
He He He Wiedziałem, że admin się przyczepi...
Sokar rozrywką czaniecką - fajnie!
Dziewczyna się nudzi, człowiek chce jej pomóc, a tu...
tears_of_god jak chcesz to możemy porozmyślać co robić, gdy nie ma dobrej pogody - jak co to zapraszam na gg
Tu panuje jakaś konspiracja, bo Sokar, który na swoim koncie miał kilka postów ożywił się wraz z pojawieniem TEARS_OD_GOD... a ponadto nigdzie nie pisało że TEARS_OF_GOD ma 18 lat, a Sokar tak jak jakiś Cooperfield napisał do Ciebie, że - cytuje: masz dopiero 18lat
nooo Sokar - MAMY CIEEE!
hmm... wydaje mi się że żadnej konspiracji nie ma...
co do mojego wieku to faktycznie nie wiem skąd wiedział... może poprostu sprawdził na gg
jak coś to zapraszam wszystkich na moje gg (wpiszcie mój nick i miejscowość )
No popatrzcie jak to z ciekawego wątku zrobił sie jeszcze bardziej ciekawszy... Dzięki banan
Teraz pewnie pół forum z Tobą na czele czeka, aż się wytłumaczę No dobra nawijam...
Otóż koleżanka tears stworzyła bardzo fajny, luźny temat (obecny wątek) i tak jakoś mnie to wciągnęło, tym bardziej, że autorka tematu była zalogowana w momencie pisania moich wypowiedzi, więc tak się to rozkręciło - stąd tyle postów
Teraz kwestia informacji na temat tears, a więc jak na informatyka przystało włączyłem szukanie w gg, wpisałem przedział wiekowy od 18 do 20 (pisała coś o maturze w przyszłym roku) oraz miejscowość Czaniec i po sprawie! A dlaczego bo lubię wiedzieć (w przybliżeniu) z kim rozmawiam.
Konspiracja... dobre A może koalicja bananowo-adminowa Pozdrowienia!
ja tu widzę chyba jakiś spisek... wiem... to masoni... i balcerowicz musi odejść
nie rozumiem już o co Wam chodzi... dajcie już sobie z tym spokój.
piszcie lepiej o tym co jest w temacie. chyba że sami nie macie na to recepty lub nudzi Was ten temat
(wydaje mi się że trudno wymyślić temat nad którym będzie można się stronami rozpisywać)
ależ my cały czas ciągniemy ten temat. A tears_of_god i sokara oprócz forum coś łączy?
Fazi zdrajco! Ty też przeciwko mnie?
Uszanuj prośbę tears i wróc grzecznie do tematu wątku...
Aha, zapomniałbym jasne, że coś jeszcze nas łączy jesteśmy... mieszkańcami Czańca, Ty zresztą też
jestem brutusem
oj chłopaki... chyba nie stane się przyczyną nowego wątku na tym forum
znowu się zbliżają święta ale bedzie nudno... macie jakieś pomysły?
no i jak się tu nie nudzić, jak tu się prawie nic nie dzieje ...
Niekiedy spokój ma swe plusy!!!
ojojoj chyba pierwszy raz zabieram głos w tym temacie:))
mam głupie pytanie co to takiego nuda???/bo mi jakos ona nie dokucza:) no niekiedy:)
skoro niekiedy to jednak
więc co Ci dokucza niekiedy skoro nie wiesz co to nuda?
Może ktoś tak wymyśli jakiś ciekawy temat na który można pisać i pisać.... nudno tu
ciekawa jestem co się dzieje z Sokarem... nie wie ktoś?
Sokar???? widziałem tego osobnika niedawno:)))))) żyje i się ma dobrze, choć mówi, że już nie wie co to nuda:))))
pozdro dla Sokara:))
do tears: A co się może dziać?
Praca, nauka i inne takie...
do dr: A dziękuję, dziękuje Niedawno, czyli dzisiaj
...ale znaku życia nie dajesz już od dawna Sokarku....
Z serii kto widział Sokara vel. Sokarka (ochrzczonego tak przez Tears)
- Ja go też widziałem!! Troche bidniutki, przyklejony do szyby w autobusie
Ej, bo się nam temat zmienia!
Tylko nie do szyby, bo była mokra i bardzo zimmmmmna )
Admin ja też Cię gorąco pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Dowcipy, filmy, śmieszne rzeczy » Sposób na nude?
Forum oparte o: PunBB