Temat: uszkodzony słup
widzieliście może uszkodzony słup na parkingu "parafialnym"? sprawia wrażenie że za chwilę się przewróci.... czy nikt tego nie widzi?
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Pytania do Urzędu Gminy » uszkodzony słup
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
widzieliście może uszkodzony słup na parkingu "parafialnym"? sprawia wrażenie że za chwilę się przewróci.... czy nikt tego nie widzi?
Jeżeli jest to słup energetyczny to nalezy to zglosic do Energetyki, a jezeli telefoniczny to do TPSA.
I co? Bardzo proste Byle tylko szybko - póki jeszcze stoji
a kto widział słupek - znak przy aptece? Już jest lekko odchylony od pionu.
No ale czego tu wymagać od znaku postawionego na środku parkingu...
tak słup jest "lekko" uszkodzony u podstawy,ale czy nikt z ludzi obok mieszkających nie może się tym zająć??? widze, że nie no coż ja w najblizszym czasie zajme sie tematem
DR na burmistrza!
a kto widział słupek - znak przy aptece? Już jest lekko odchylony od pionu.
No ale czego tu wymagać od znaku postawionego na środku parkingu...
no właśnie - gratulacje dla panów, umieszczajęcych znaki w takich miejscach.
albo słupy oświetleniowe
Najbardziej to podobają mi się znaki ustawione na wysepkach przy BP. Systematycznie są rozjeżdżane przez samochody, a do dzisiaj nikt nie wpadł na pomysl żeby zamontować żółte odblaskowe pogrubienie na tych znakach co by bardzo poprawiło widoczność w nocy. Drogowcy już chyba tak mają że wolą jedną robote kilka razy poprawiać np: dziury w drogach.
wracając do tematu. poniżej zdjęcia nieszczęsnego słupa. ciekawe czy przetrwa zimę...
ojojoj ja troszke zapomniałem o tym słupie:(( ale po tym co widzę to naprawde zmienia oblicze sprawy!!!! coż trzeba energetykom zrobic "prezent" na święta:)
A i wieje ostatnio wieje. Dużo nie trzeba i może być traaaa...
no i problem z głowy:D sprawą zajęła się "kronika beskidzka". słup stoi już nowy
oj tak!!! stoi nowy słup!!! coz temat poruszyl ponoc jeden z forumowiczow i za to mu chwała!!! wstyd tylko, że nikt inny nie zajął się to sprawą!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Pytania do Urzędu Gminy » uszkodzony słup
Forum oparte o: PunBB