Odp: Co z GMINĄ CZANIEC???? :)
a do dokończenia kanalizacji też nam daleko
chyba że Górnego Czańca i jego przyśiółków
nie uważa się do wioski Czaniec
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Co z GMINĄ CZANIEC???? :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a do dokończenia kanalizacji też nam daleko
chyba że Górnego Czańca i jego przyśiółków
nie uważa się do wioski Czaniec
Dawno mnie tu nie było, ale widze, że buntowników w Czańcu nie brakuje. Jeszcze chwila a wezmą kosy na sztorc i hola na Porąbke. Zwyczajna czaniecka paranoja. Jedyny rozsądny głos to głos ebabola . To tyle o czanieckim buncie. Jeżeli chodzi o szopkę w Porąbce to ludzie, o co wam właściwie chodzi, może chcecie jeszcze wikarego z Porąbki atakować, bo zorganizował coś dobrego. Może na niego też naślecie NIK albo prokuraturę, bo to on był inicjatorem tego pomysłu. Gmina tylko podchwyciła pomysł i wspomagała projekt i chwała im za to. Co za problem zorganizować coś podobnego w Czańcu, może znajdą się chętni do pracy a nie tylko do narzekania? Skąd się bierze u was ludzie tyle nienawiści? Już sie mówi w całej okolicy, że wszyscy w gminie Porąbka mogą się dogadać tylko Czaniec wiecznie ma jakieś pretensje. Może czasem uzasadniona, ale ostatnio to tylko zwykła nagonka rozkręcana przez ludzi, którzy chcą zająć stanowiska w nowej gminie.
bardzo dobry post!!!! odświeżający temat ale także dobry z merytorycznego punktu widzenia!!!! cóż co do obasdy stanowisk to już dużo słyszy na temat podziału mejsc pracy w w "nowym" UG!!!
Panie OBSERWATOR to pan nie wie o co chodzi? Może mała lekturka postów od początku wątku??
Temat gminy powraca. Pojawil się artykul w kronice o naszym problemie.
w Dzienniku Zachodnim tydzien temu pojawił się artykuł.......... tak moje zdanie jest takie temat odżywa bo zliża sie elekcja do organów samorządowych!!!!
Kto powie że wraz z wyborami nie zwiększa się lista obietnic? - NIKT
Ale dodam mądrych jest niewiele!
ten o gminie czaniec jest wyjątkowo daremny o czym już wielokroć pisałem.
może łatwiej i bardzie pro ludziom było by ubikacje w centrum czy coś takiego!
to tylko polska
Fakt, hasło wyborcze Gmina Czaniec już się trochę znudziło, pora wymyślić coś lepszego, ale nie wiem czy hasło "Szalety wiejskie" to dobry chwyt
hasło Gmina Czaniec może się troszke znudziło ale nie potrzeba wiele starań i może ono ożywić sie niczym Feniks z popiołu:D
Czy mi si? tylko wydaje czy sprawa umar?a ?mierci? naturaln?? Czy to ?e umar?a zaraz po wyborach to tylko zbieg okoliczno?ci? Czy my wyborcy dali?my si? nabi? w butelk??
Z tego co krazy po okolicach to wiem, ze sprawa nie umarla, tylko trafila do Warszawki do rozpatrznia przez MSWiA.
I znów cisza z gminą Czaniec - czyli wychodzi na moje to temat wyborczy!!!
Krótka uwaga - dlaczego temat wyborczy wciąż blokuje działania i inwestycje w Czańcu?
Może "nasi" radni-matołki w końcu zaczną zajmować się dobrem Czańca, a nie pomysłem na posadki w gminie Czaniec?
W mej opinii i opinii osób z którymi rozmawiam wynika że największe zaangażowanie w tą sprawę mają "radni" z Czańca Dolnego i jeden góra dwóch z górnego, z czego wynika że na pewno jeden jest normalny. Może to on powie w końcu dość !!!!!
no i wszystko jasne prawie
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Co z GMINĄ CZANIEC???? :)
Forum oparte o: PunBB