Temat: IV liga ???
Czy może ktoś widział w sobotę ile samochodów policyjnych było w czańcu z powodu meczu? Panowie w kominiarkach z shotgunami:) Ciekawie się zapowiadają mecze...
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » IV liga ???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy może ktoś widział w sobotę ile samochodów policyjnych było w czańcu z powodu meczu? Panowie w kominiarkach z shotgunami:) Ciekawie się zapowiadają mecze...
Chyba stąd ta radosna minka na pyszczku u twojego kotka fazi!
Pompki ASG już przesmarowane i gotowe do boju?
Po ch.. wy wsioki chodzicie na mecze, robić zadymę? To lepiej siadajcie gołymi dupami w mrowisku. Zapewniam, większe emocje niż napierniczanie się z małolatami z innych wsi.
a ty miastowy?
wydaje mi się, że częściej to miastowi łysole gonią z pałami na mecze do innych miast niż tu na wsi.
Fazi pisał tutaj o zadymie jaką właśnie przygotowali miastowi...
Post usunięty / admin
bez wulgaryzmów! - mod
APEL DO ADMINISTRATORA
Stanowczo protestuję!
Wżyte w wypowiedzi grugy II wulgarne wyrażenia w stosunku do niektórych mieszkańców Czańca w sposób oczywisty mają na celu obrazę ich godności. W związku z taką skrajnie nieprzyjazną wypowiedzią stanowczo protestuję i domagam się usunięcia wpisu jak również jego autora z tego forum.
A ja mówię STOP skrytoparówkożercom!!! Dość tego )))))))))))))))))))
nie będę zabierał głosu na temat zachowania kibiców na stadionie jeżeli prośba o spokój na meczach są wg was wulgaryzmami to przepraszam. W temwcie IV liga zakończyłem dyskusje. POMIMO WSZYSTKO WAS LUBIĘ !!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » IV liga ???
Forum oparte o: PunBB