Temat: Zebranie wiejskie
Był ktoś może na zebraniu wiejskim??? Mówili coś tam ciekawego???
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Zebranie wiejskie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Był ktoś może na zebraniu wiejskim??? Mówili coś tam ciekawego???
Zawsze na zebraniu wiejskim są same ciekawe rzeczy
wstyd sie przyznać ale nie byłem:((
tłumacze się tym, że dzisiejsze zaliczenie było ważniejsze!!
sam jestem ciekawe co sie działo:P
Nic ciekawego nie mówili paza tym, że chcą przywrócenia poczty do Czańca i teraz chodzi lista na której można sie podpisać by przywrócili poczte! :-)
acha. poczta w Czańcu musi zostac!!!! A może przeniesiemy pocztę z porąbki do Czańca??????
dobry pomysł przenieść Poczte z Porąbki do Czańca!!!!!!!
Tą Porąbkę to chyba porąbało!!! A może niech przeniosą sobie kośćiół (razem z Filipkiem) i Ośrodek Zdrowia!! Po co nam to? Wogóle może zlikwidują Czaniec i będzie sama Porąbka!!!
słuszna uwaga madzia !!!!
ja mam lepszy pomysł, może przenieśmy stolice Polski do Porąbki???? to może zaspokoi ambicje niektórych osób!!!!! no dobra sejmik województwa przenieśmy może to wystarczy:D
Tą Porąbkę to chyba porąbało!!! A może niech przeniosą sobie kośćiół (razem z Filipkiem) i Ośrodek Zdrowia!! Po co nam to? Wogóle może zlikwidują Czaniec i będzie sama Porąbka!!!
Ja i tak jestem zapisany do ośrodka zdrowia w Porąbce
Ja i tak jestem zapisany do ośrodka zdrowia w Porąbce
Ale nie tylko Ty mieszkasz w Czańcu!!!
A ja bym przeniósł gminę do czańca, zdemontował centrum Porąbki i ładnie wkomponował w Czaniec.Full wypas... A gdzie ta lista krąży?
Jest kilka list krążących po Czańcu - dojdzie i do Ciebie
może wysyłąjmy o podobnej codziennie maile do PUP Poczta Polska???????
A gdzie byli nasi radni, gdy pojawił się pomysł przeniesienia poczty???? Następnym razem wybierajmy bardziej rozważnie!!!
dokładnie Fazi ma racje!!!!! to że poczta bedzie stopniowo likwidowana musiało dotrzeć dużo wcześniej do radnych!!!!
ludzie przetrzyjcie sobie oczy!!!!!!
Ja nie byłem na poczcie już ze 2 lata. Ale jak mi przyjdzie jechać do Porąbki, to będę zły i sobie odpuszczę. Załatwię sprawę w inny sposób (jeszcze nie wiem jak ale wymyślę alternatywę dla poczty). Kto przez to straci Polska Poczta.
I znowu za jakiś czas będą krążyły listy.
A może to znak czasów Świat się szybko zmienia...
no coż teraz firmy kurierskie proponują przesyłki w cenach troszke wiekszych od poczty i w dodatku jak zadzwonisz to mogą z domu odebrać przesyłke!!!
konkurencja wiec jest!!!
ale to o czym piszesz wkrótce ma się zmienić i Poczta nie będzie już monopolistš na przesyłki listów.. bo na paczki już nie jest.
Tutaj nie chodzi o to że poczta ma być akurat w Czańcu ale o to że właśnie w tej miejscowości poczta miała największe obroty i to właśnie w naszej miejscowości jest nawięcej firm. Tutaj zaskakująca jest Polityka Poczty Polskiej która wg mej nieprofesjonalnej opini nic nie oszczędziła lecz nawet straciła. Może zmądrzeją. Ale nie przez kartki z podpisami lecz może wkońcu przez prośbę ze strony tak wielce zapracowanego Urządu Gminy.
niezgodze się z Tobą PJ jestem przekonany, że Poczta ma wieksze obroty w Porąbce, ponieważ tamtejsza poczta naprzyklad wyplaca bezrobocie i inne!!!!!!! poza tym nie oczekujmy działania od UG tylko od naszych radnych!!!!! w koncu dawno powinni działać!!!!!! ale efekt jest taki jaki jest!!
Dr w kwestia obrotów niemiałem tylko na myśli wartości pieniężnych lecz także ilość przesyłek, a ciekawy jestem kto wytwarza większy zysk.
zgadza się PJ w Czańcu jest dużo wieksza liczba domów i liczba przesyłek jest odpowiednio większa!!!!! wiesz średnio do każdego domu codziennie minimum jedna przesyłka daje wielką ilośc!!!!!! ciekaw jestem ile przesyłek dziennie roznoszone jest po Czańcu??
Więc względy ekonomiczne przemawiaja za UP Czaniec - więc skąd tak dziwna polityka Poczty Polskiej??
widocznie komuś to przeszkadzało, że jest poczta w Czańcu, albo ktoś dał więcej...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Zebranie wiejskie
Forum oparte o: PunBB