Temat: Zbieramy datki dla ...
Zbieramy datki na nowego MAYBACHA dla pana Księdza!!!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » Zbieramy datki dla ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zbieramy datki na nowego MAYBACHA dla pana Księdza!!!
Niezapomnijmy o opłatach z czego biedak je zrobi trzeba mu pomóc w trudnej sytuacji.
Przemyślenie związane z tematem: czy jest bardzie hamska, perfidna, bez skrupółów, myśląca tylko o swojej d...e i o swym interesie grupa ludzi niż księża?? - to przmyślenie nie dotyczy ok 4-5% księży którzy są z powołania!! Przykłady: ksiądz R. z Torunia - rozbija się najdroższymi w świecie brukami kupionymi za pieniądze najuboższej i najnaiwniejszej grupy społecznej które to zamiast kupić leki wspierają radio m....a, przykład 2 w jednej z parafii na podbeskidziu jeden z proboszczy po ubiegłorocznym zakończeniu remontów w plebami i wymianie auto zabrał się za budowę nowej mega plebani na budowe której same plany kosztowały 60.000 zł skąd pieniądze od parafian!
nie wydaje mi się, że te pieniądze są tylko od parafian.... to trochę za duża kasa..
Firmy gminne to też parafianie którzy próbują sabie kupić niebo - szkoda że mają taką któtką pamięć!!!!
KSIĘZA NA KSIĘŻYC!!:D A tak normalnie, to ja bym strzelił podatek an kościółi ewentualnie zamiast tacy coroczne składki dobrowolne na kościół,takie symboliczne.To przecież posługa a nie fucha,dzięki której cała rodzinka żyje a i kobietek się nie stroni (przynajmniej z założenia).
KSIĘZA NA KSIĘŻYC!!:D A tak normalnie, to ja bym strzelił podatek an kościółi ewentualnie zamiast tacy coroczne składki dobrowolne na kościół,takie symboliczne.To przecież posługa a nie fucha,dzięki której cała rodzinka żyje a i kobietek się nie stroni (przynajmniej z założenia).
bardzo trafne spostrzerzenie jastem na tak
Może nie wszystkich księży! Wystarczy żeby Filipka wysłali!
ja jestem za marsem, ewentualnie może byc też saturn
a może etnologów na księżyc??????
dlaczego entologów?
Kojka wie czemu:D taka słodka tajemnica:) pozdro Muflon:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Tematy wolne » Zbieramy datki dla ...
Forum oparte o: PunBB