Przejdź do treści forum
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
OGŁOSZENIE!
Szanowni użytkownicy!
W styczniu 2023 roku nasze forum stało się pełnoletnie, bo zostało uruchomione - choć trudno w to uwierzyć - ponad 18 lat temu.
Świętować nie zamierzamy, ponieważ podjęliśmy trudną decyzję o zamknięciu forum. Decyzja podyktowana jest spadkiem Waszego zainteresowania, a to dla Was i Waszego głosu zostało ono uruchomione. Dziękujemy za wspólne 18 lat wymiany doświadczeń, poruszania nieraz trudnych i burzliwych tematów.
Forum przez pewien czas dostępne będzie tylko w formie archiwum - tylko z możliwością czytania istniejących postów, bez możliwości dodawania nowych wpisów i tematów.
Do zobaczenia, ekipa czaniec.pl
Wpadnij, polub i obserwuj czaniec.pl na
Facebooku
Opcje wyszukiwania
Panie Prezesie 57!
Nikt Panu nie zezwala na haniebne czyny, ja tylko sparafrazowałem słowa Winicjusza aby Pan nie urągał muzie literackiej jeżeli musi już Pan pisać i jeżeli już Pan pisze to proszę pisac tak aby przeciętny człowiek mógł pojąć o co Panu chodzi.
Panie Prezesie 57!
Niszcz Pan, morduj Pan ,podpalaj Pan ale błagam ...nie pisz Pan na forum.
Ależ tak, zgadzam się- list intencyjny jest tylko wątkiem-proszę poczytać inne posty.
'Na ulicach cichosza,na chodnikach cichosza ,nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza,tu cichosza tam cichosza,szaro,brudno i zima nie ma Słowackiego i nie ma Tuwima..."- a gdzie przepadł nasz Guru.
edit: admin @ 12 Dec 2010 21:13:03 CET +1
Pytanie retoryczne: co wnosi ten post do wątku o liście intencyjnym?
Czekam na odpowiedż p. Prezesie 57!
P.Prezesie57
W swoim Liście Intencyjnym "zaczyna" Pan działalnośc od roku 1985. Na zapytanie "sąsiada" dodaje Pan jeszcze parę lat ,których Pan "nie ukrywał" ale zapomniał dopisać.Interesuje mnie w jakich okolicznościach musiał Pan opuścic szeregi MO.
ż poważaniem
Znalezione posty [ 6 ]
Forum oparte o: PunBB
Theme Urban by Kushi