Odp: Zagłębocze
Dokładnie, te rzeczy się zużywają, taka kolej rzeczy, lecz sęk w tym jak udowodnić, że zużywają się ileśtamset procent szybciej...?
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Zagłębocze
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokładnie, te rzeczy się zużywają, taka kolej rzeczy, lecz sęk w tym jak udowodnić, że zużywają się ileśtamset procent szybciej...?
ciezko by bylo..... mozesz udowodnic, że oto na tej dziurze wygialem felge itd..... ale inaczej chyba sie nie da rady...
zobaczycie: kiedyś nam zrobią taki asfalt, że Wszysce będą chcieli tam mieszkać!!
kwestia tylko kilkudziesięciu lat;)
:)Niech żyje Najpiękniejsze Zagłębocze!!!:)
Tyle że zanim będziesz miał tam super drogę, to ludzie się z tamtąd wyprowadzą, bo kto chce mieszkać jak na marsie. Ni chyba że w najbliższym czasie ceny śmigłowców pójdą znacznie w dół.
Zresztą generalnie na drogi czanieckie chyba się gwarancja skończyła, bo sypią się jak choinka na wiosnę. Szkoda gadać, Miałem na wiosnę założyć kółka DEZENT 17", ale po co , zaraz by były krzywe.
Kiedyś, jako dziecko, miałem taką wizję: Kolejka linowa z krzesełkami z dolnego na górny Czaniec. Więc może na zagłębocze???
"Tyle że zanim będziesz miał tam super drogę, to ludzie się z tamtąd wyprowadzą, bo kto chce mieszkać jak na marsie. "
o chłopek.... uraziłeś mój patriotyzm kolalny!!!
przejedź się na Zagłębocze, to zobaczysz jak sie ludzie wyprowadzają
a muszą być te krzesełka? nie może być wagoników??
z tego co widzę, to ludzie zaczynają się budować właśnie na... zagłęboczu
no... nie da się ukryć!!
i może zrobią kolejkę
Wagoniki mogą być, ale krzesełka są fajniejsze. A w zimie to na saniach albo poduszkowcem...
"Tyle że zanim będziesz miał tam super drogę, to ludzie się z tamtąd wyprowadzą, bo kto chce mieszkać jak na marsie. "
o chłopek.... uraziłeś mój patriotyzm kolalny!!!
przejedź się na Zagłębocze, to zobaczysz jak sie ludzie wyprowadzają
Moim celem nie było obrażanie Ciebie - tylko pokazanie stanu drogi na Zagłęboczu. Jeśli nic się w tym kierunku nie zrobi to moja wizja będzie realna
A więc Obywatele! Do łopat!
Bo i co innego można zrobić?
przecież się nie obraziłem...
jak to co można zrobić??
wynająć koparke
od pana łyczki oczywiście
niestety pan Ł. nie posiada koparki
może to takie mobilne z łyżką
tylko jak będą kopać żeby zostawili mam tą jedyną latarnie;)
-----
sory... jedną z wielu
jest coś takiego jak edycja postu!! - moderator
Coś zaczyna się dziać. Jeden z radnych Grzegorz Z. napisał pismo adresowane do powiatu o remont drogi, a teraz zbierane są podpisy mieszkańców, które zostaną dołączone do tego pisma. Może by tak cały Caniec podpisał się pod tym pisem. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.
Po co zbierać podpisy. A może bardziej radykalne działanie? Okazuje się, że w naszym kraju chodzenie po pasach przynosi lepsze efekty niż chodzenie po urzędach.
W centrum przed apteką są pasy dla pieszych. Wystarczy grupa 20 desperatów, których można skrzyknąć bardzo szybko. Do tego informacja o proteście dla lokalnych mediów.
Spacerowaniem po pasach można osiągnąć większy efekt medialny niż tysiącem podpisów pod listem radnego.
Jak pismo nie pomoże to wyjdziemy na pasy ale najpierw trzeba postawić znak koło apteki bo znowu jest zwalony i mogą nie wiedzieć że chodzimy po pasach
zgadzam się z powyższym, ale nowy znak i tak zostanie przetrącony przez samochody...
chyba że bedzie jakiś betonowy czy coś?
Oj fazi, fazi.
A ja nie dziwię się, że słupek ze znakiem jest notorycznie rozjeżdżany. Przecież to miejsce parkingowe!
Są inne sposoby zamocowania znaków - jak się okazuje bardziej przyjazne użytkownikom dróg i parkingów. Czy tak trudno na to wpaść?!
oj Zenon Zenon
przecież to co piszesz jest chyba oczywiste i nikomu nie trzeba nic udowadniać...
Co do ul. Zagłębocze komunikat z 06.09.2007r http://www.zdp.powiat.bielsko.pl/
Remont na odcinku 500m czyli od skrzyżowania przy cmentarzu do szczytu górki nad stadionem. Ludzie którzy przyjada na mecz to zobaczą jaka fajną droge mamy, bo za górką już bedzie stary pofałdowany asfalt. Mogli się chociaż pofatygować do skrzyżowania z ulicą Zieloną (tj. 1000m) ponieważ na tym odcinku jest najgorsza i jeżdżą nią codziennie autobusy, a dalej to jest w miare dobra.
myslelem ze cały odcinek.... w sam sam dojazd do składu pana Łyczki:)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Nowy Czaniec » Zagłębocze
Forum oparte o: PunBB