Temat: Pytanie i zarówno prośba
Jaki jest koszt wypozyczenia sali na wesele?
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Z życia OSP » Pytanie i zarówno prośba
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaki jest koszt wypozyczenia sali na wesele?
Koszt wypożyczenia sali to 600 zł. na dwa dni, natomiast na jeden dzień 400 zł. Zaliczka wynosi 200zł
Najemca pokrywa wszystkie media.
Odświeżam.
Cena za wynajem na jeden dzień dalej 400zł?? Ile jest miejsc siedzących?? Macie jakieś fotki sali?? Jest możliwośc wypożyczenia od was nagłośnienia??
Pozdrawiam
własnie przydałyby sie jakies zdjęcia sali. a jak można sie umówic na ewentualne obejżenie sali przed wynajęciem?
a czy można wynając sale OSP Czaniec na innego rodzaju imprezy niez wesela?
Odpowiadam że wszelkie informacje na temat sali i jej wypożyczenia udziela Pan Marian Medoń pod numerem 691 853 613
Wynajem sali na 1 dzień to 400zł + media. A żeby bylo śmiesznie to media kosztują potem drugie 400zł. Ja zapłaciłem za 1 dzień 800zł i to jeszcze miałem firme która to jedzenie prawie w całości przywiozła gotowe. Za media się dlatego tyle płaci bo pod te liczniki jest cała remiza podpięta oprócz baru, więc byłem sponsorem mycia samochodów strażackich i prądu wykorzystywanego przez strażaków do remontu pomieszczenia socjalnego. Cena jednostkowa liczona za media jest oczywiście większa niż obowiązująca w zakładzie energetycznym. Najlepiej to wynająć ją rano w sobote a w niedziele oddać bo za każdy dzień więcej płacimy za media z których korzystają inni.
Drogi Pawle wiedziałeś co brałeś bo rozmawiałeś w cześniej z Panem Marianem Medoniem,widocznie żle się go poinformowałeś a tak apropo to był garaż a nie pomieszczenie socjalne.Niestety my pracujemy tak jak Ty a jeszcze musimy zadbać o całą remize i niekiedy możemy się tylko tym zająć przez piątek lub sobote.Bo ochotnicza straż nie polega tylko na gaszeniu pożarów ale także na utrzymaniu całej remizy bo nikt nam w tym nie pomoże
Ale widocznie ty tego nie rozumiesz.
Ja rozumiem wszystko. Tylko nie można kasować za 1kW więcej niż Enion bo OSP nie jest pośrednikiem w sprzedaży prądu bo nie ma na to koncesji. Przy wynajmowaniu sali klient nie jest informowany że będzie płacil także za prąd i wode którą pobieracie na mycie i remonty. Uczciwiej jest skasować za wynajem + media, a dodatkowo pobierać pieniądze na utrzymanie OSP itp. Wtedy było by wszystko jasne i zrozumiałe.
Porusze tą sprawe na najbliższym zebraniu zarządu i wtedy będe wiedział więcej szczegułów na ten temat bo ja się tymi sprawami nie zajmuje.Obiecuje że ta sprawa zostanie wyjaśniona.
Numer do pana Mariana Medonia który został podany na forum jest błędny.Ciekawe kiedy ten miły pan pod tym numerem telefonu przestanie już być taki miły?
Bardzo przepraszam za pomyłke ten numer to 691 853 613
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Z życia OSP » Pytanie i zarówno prośba
Forum oparte o: PunBB