Aresie, oszukałem forumowiczów pytając o wicewójta?
Jaśku, są sprawy obok których trudno przejść obojętnie. Nie da się zrobić pstryk palcami i wymazać artykułów w szmatławcu. Nie da się tak od razu zapomnieć, że z powodu donosów miałem utrudniony dojazd do domu. Nie da się też przejść obojętnie czytając "moim zdaniem" z 12 listopada a więc na 4 dni przed wyborami.
Wnioski wyciągam przez ostatnie cztery lata.
Piszesz o podziałach. To niestety jest prawdą, to że nikomu one nie służą to też prawda, odczuliśmy to boleśnie w zeszłej kadencji.
Niewątpliwie priorytety dla nowej rady będziemy sugerowali po wyborach. Mam wielką nadzieję, że nie tylko na tym forum, które dziś cieszy się tak wielką poczytnością. Mam nadzieję, że przeniesie się to na zebrania wiejskie. Wówczas spełni się nasze wspólne, czyli Zenona i moje marzenie o społeczeństwie obywatelskim.
Jaśku, pytania które stawiam nie są skierowane do Bułki, jego stanowisko w tych sprawach jest powszechnie znane. Pytania stawiam pani Marcie ponieważ to Ona, gdyby wygrała musiałaby się z tematami zmierzyć. Wystarczą przecież konkretne odpowiedzi.
Napisałeś o porozumieniu stron. To chyba najpiękniejsze zdanie jakie wyczytałem w tym wątku. Niestety dzisiaj to iluzja. Napisałeś Bułka na vice w przypadku wygranej Pani Matry. Byłoby to jakieś rozwiązanie a przynajmniej odpowiedź na jedno z moich pytań. Niestety, nie napisała tego Pani Marta a jedynie Jasiek z gronia.