Temat: Zawody sportowo-pożarnicze
2 wrzesnia odbędą się w Czańcu zawody strażaków gminny Porąbka.
Mam nadzieje, że dopisze pogoda widzowie i co najważniejsze druhowie i druhny z OSP Czańca pokażą na co ich stać!!! powodzenia!!!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Z życia OSP » Zawody sportowo-pożarnicze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2 wrzesnia odbędą się w Czańcu zawody strażaków gminny Porąbka.
Mam nadzieje, że dopisze pogoda widzowie i co najważniejsze druhowie i druhny z OSP Czańca pokażą na co ich stać!!! powodzenia!!!
zawody jeszcze trwają.... ja neistety byłem chwile i dośc pare rzeczy mnie się nie spodobało...... coż np. byłem świadkiem ustawiania ćwiczenia bojowego dla MDP a także podczas jego wykonywania zepsute stanowisko z hydronetką.... tyle widziałem i powiem, że tylko i wyłącznie krzywdzi się dzieci i pan chyba kapitan Grygiel, któr miał ochote odebrać dzieciom chęci do dalszej działalośc w OSP. spotkało to drużyne MDP z Bujakowa....... mam nadzieje, że dalej pojdzie już lepiej...
no niestety również widziałem to przykre zdarzenie jak można zacząć bez sprawdzenia sprzętu przez sędziów?
sędzia jest nieomylny..... mam nadzieje, że damo im ponowną próbę tym razem z działąjącym sprzetem.....
aha jak wyniki??? bo szukam i nigdzie nie moge znależć
W dniu 02 września br. na stadionie LKS Czaniec odbyły się Gminne Zawody Sportowo-Pożarnicze Jednostek Ochotniczych Straży Pożarnych gminy Porąbka. Zawody przebiegły w miłej i koleżeńskiej atmosferze.
Kolejność miejsc w poszczególnych grupach przedstawiają się następująco:
Grupa A (seniorzy)
I miejsce - OSP Czaniec
II miejsce - OSP Kobiernice I
III miejsce - OSP Porąbka Wielka Puszcza
IV miejsce - OSP Porąbka
V miejsce - OSP Bujaków
Druga drużyna z Kobiernic startowała poza konkurencją.
Grupa C (kobiety)
I miejsce - OSP Kobiernice
II miejsce - OSP Czaniec
III miejsce - OSP Porąbka
Poza konkurencją startowała goszcząca w naszej gminie drużyna kobiet z OSP Objazda z gminy Ustka.
Grupa MDP (chłopcy)
I miejsce - OSP Porąbka
II miejsce - OSP Czaniec
III miejsce - OSP Kobiernice
IV miejsce - OSP Bujaków
Grupa MDP (dziewczęta)
I miejsce - OSP Bujaków
Brawo Czaniec!!
Jeszcze dodam, że grupa MDP dziewczęta Bujaków .... BYŁA BEZKONKURENCYJNA
Czaniec górą!!!!!!!!!!
to gratuluje!!!!!!
ciekawy wynik Wielkiej puszczy:)
OSP Czaniec najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję chłopcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Z życia OSP » Zawody sportowo-pożarnicze
Forum oparte o: PunBB