Przejdź do treści forum
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
OGŁOSZENIE!
Szanowni użytkownicy!
W styczniu 2023 roku nasze forum stało się pełnoletnie, bo zostało uruchomione - choć trudno w to uwierzyć - ponad 18 lat temu.
Świętować nie zamierzamy, ponieważ podjęliśmy trudną decyzję o zamknięciu forum. Decyzja podyktowana jest spadkiem Waszego zainteresowania, a to dla Was i Waszego głosu zostało ono uruchomione. Dziękujemy za wspólne 18 lat wymiany doświadczeń, poruszania nieraz trudnych i burzliwych tematów.
Forum przez pewien czas dostępne będzie tylko w formie archiwum - tylko z możliwością czytania istniejących postów, bez możliwości dodawania nowych wpisów i tematów.
Do zobaczenia, ekipa czaniec.pl
Wpadnij, polub i obserwuj czaniec.pl na
Facebooku
Opcje wyszukiwania
Dobry zwyczaj nie pożyczaj. Jest teraz tyle ofert kart kredytowych, że można jeszcze na nich zarobić. Karta kredytowa jest na tyle elastyczną ofertą ze można z niej korzystać za darmo płacąc za zakupu po 51 dniach. Jak się mnie wyrobisz masz automatyczny kredyt w wysokości 10 % w skali roku.
--------------------
Usługi e-marketing Łódź - New Project
W Poznaniu zapanowała moda na neony z czasów PRL-u. Na podstawie dawnych fotografii odtwarzane są na różnych obiektach. Po tym jak do muzeum w Warszawie trafił neon Społem poznaniacy zatęsknili za kolorowymi neonami. Na początku pojawiły się na kinach Wilda i Muza. Spodobały się na tyle że przywrócono kolorowy neon przy wejściu na plażę nad jeziorem Strzeszyńskim. 4 czerwca w 30. rocznicę pierwszych wolnych wyborów uruchomiono na poznańskim Placu Wolności neon z napisem WOLNOŚĆ. Informacje o powrocie mody na kolorowe neony zauważono nawet w BBC, przypominając, że w czasach komuny były one powszechnie używane do rozjaśniania życia za żelazną kurtyną. Fabryka Reklamy w Łodzi jest jednym z najbardziej doświadczonych wykonawców neonów. Zauważono u nich zwiększoną ilość zamawianych tego typu reklam. Klienci przychodzą z fotografiami z czasów PRL-u by odświeżyć pamięć dawnych lat.
Na LTE mam 43/51 na trzech laptopach. Do tego zmienne IP i mogę z netem jechać, gdzie tylko się chce. Do tego będąc za granicą wystarczy jedynie kupić miejscową kartę i włożyć do modemu, czy smartfona. Tak robię jak jadę na narty na Słowację, Czy nad morze do Czarnogóry. Z orange zrezygnowałem tak samo jak z telefonu w TEPS-ie. Za dużo było reklamacji bez żadnego odzewu. Miałem wrażenie że w ogólne nie szanują klientów biznesowych. Dlatego od 6 lat mam LTE i żadnych awarii. Do tego płacę za internet 50 zł i mam podpięte na stałe trzy laptopy połączone w sieci.
-----------------------------------------------
Usługi internetowe, agencja content marketing - New Project Łódź
Decydując się na psa pamiętajmy, trzeba będzie go leczyć i z pewnością odejdzie on na naszych oczach. W młodości nigdy nie miałem psa. Dopiero po ślubie gdy zamieszkaliśmy we własnym domku z ogrodem na kupno psa namówiła mnie żona. Był z nami 12 lat i na stałe zżyliśmy się z nim, a on z nami. Pies w domu zmienia całkowicie nasze życie. Wakacje z psem wymagają dostosowania warunków i akceptacji czworonoga przez otoczenie. Dla nas była to rezygnacja z podróży samolotem i wybranie miejsc z własnym dojazdem samochodem, głównie na kempingach. Miało swój urok i jest wiele fajnych wspomnień. Pies zawsze i wszędzie nam towarzyszył. Niestety od kilku lat coraz bardziej chorował. Były kroplówki, operacja w końcu decyzja czy robić eutanazję. Ponieważ nie cierpiał, bo choroba postępowała latami postanowiliśmy by odszedł w domu przy własnej misce i swoim koszu.
Pamiętajcie o tym decydując się na czworonożnego przyjaciela, polecam również artykuł na ten temat. - http://www.insideyourlife.pl/2017/10/sm … nasze.html .
Zgodnie z założeniami zapomoga z 500 plus nie jest obciążona podatkiem PiT, jest niezależna od alimentów i oczywiście3 nie podlega egzekucji komorniczym. Najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie konta osobistego na który będą przelewane pieniążki z 500 plus. Banki zabiegają byśmy to u nich założyli to konto. Przykładowo Deutsche Bank wprowadził specjalną lokatę dla dzieci. Lokatę może założyć rodzic na każde dziecko poniżej poniżej 18 roku życia. W zamian bank dopłaca do każdej lokaty nie tylko atrakcyjne oprocentowanie ale również do 500 zł premii za każdy rok lokaty i to bez względu na wysokość miesięcznych dopłat w danym roku.
Znalezione posty [ 5 ]
Forum oparte o: PunBB
Theme Urban by Kushi