Jeżeli pytasz gregor o czytlenictwo to ilościowo napewno się zmniejszyło, ale to nei jest coś co może zaniknąc:)
Jaka literatura cie interesuje, bo nie wiem co ci polecac?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez WOJCIECH
Jeżeli pytasz gregor o czytlenictwo to ilościowo napewno się zmniejszyło, ale to nei jest coś co może zaniknąc:)
Jaka literatura cie interesuje, bo nie wiem co ci polecac?
dobra, koniec z oftopiciem:)
Jak będą jakieśnowe informacje n/t wyborów to trzeba pisac
na szczęście jes tutaj więcej wątków niż jeden:)
gregor, ale co w tym dziwnego ze robią remont ostatniego z czterech centów wsi wchodzących w skład gminy?
Apeluję o zmiane tonu rozmowy, na bardziej łagodny i lużniejszy.
Guru wszyscy uznajemy za trolla jak sądze, więc nie piszmy o nim z nim i do niego, a nei przybierajmy jego jezka, zgoda?
Zgadzasz sie Jaqubek?
GREGOR, troszke mnei niepokoi ze w takej dyskusji biorą udział raptem cztery osoby z okolo 3500 zarejestrowanych użytkowników...
Galler,no to jest pewna sprawa,to jest swoja drogą kuriozum, ze bedą sobie wycierac "usta" inwestycją gminy z której cztery lata temu sie chcieli wypisac...
Jaqbek....czytaj dokładniej to więcej zrozumiesz
Co w tym złego jeżeli dyskusja opiera sie na wielce prawdopodobnych założeniach, jak to że urzędujący wójt najprawdopodobniej będize startował?
Po drugie, na jakim ty świecie żyjesz, że nie słyszałeś o tym że tam pili alkohol, zeby sie rozgrzac przy ładowaniu worków piaskeim, zresztą nic w tym dziwnego?
W moim poście dokłądnie jest wytłumaczone jest o co mi chodiz z tymi skarpetkami, wystarczy przepczytac, ale to poprostu forma ironii
Po raz kolejne ciekawe ze zaczynasz udizal w dyskusji od pouczanai innych, moze lepiej napsiz coś konstruktywnego?
przecież to jest luzna dyskusja, wiec nei podnos ciśnienia sobie i innym
Nie był podstawiony:)
Zastanawiam się nad tym czy kampania konkrkandydata na wójta powinna już trwać, moim zdaniem niekoniecznie.
Wybory samorządowe odbędą się dopiero koncem listopada, więc rozpoczęcie kampanii we wrześniu wystarczy-im krótsza kampanai tym mniejsze koszty i mneij czasów dla konkurentów na ataki, a samemu ciosy zadać można w bardoz krótkim czasie-konrkandydat zna swojego rpzeciwnikia, a ten jego niekoneicznie, wiec im mniej ma czasu na przygotowanie, tym mneij moze zrobic kontrkandydatowi.Moim zdaniem dopiero wszystko sie zacznie, choć fakt, nei koniczenie w sprawie nowego wójta
Mam nadzieje że uda się kontynuować spokojnie wątek, tzn. zamieszczać kolejne "przecieki" i opiniena temat wybrów Wójta Gminy Porąbka:)
Dziekuje za niezwykle cenne uwagi, jestem straszliwie wdzięczny:)
no taki z Porąbki napływowiec, a co?
ale go bronisz:)
Kocemba lepszy? dobre:)
Gałuszka zna swoej miejsce w szeregu
a ci kandydaci z czańca których tu wymieniono to niestety tylko spekulacje, jeden z nich nie jest nawet zameldowany w gminie porąbka na chwile obecna co tez jest warunkiem
zmienic sie cały czas zmienia, tylko czy na lepsze czy na gorsze nie woadomo:)
a poważnie, mysle ze tak, i dlatego inne wsie do to nie dopuszczą
gregor, chocby jakie były cechy były, to trzeba sie dogadac, to jest najwazniejsze!
galler, teeraz przeczytałem twoja wypowiedz n/t paa Gałuszki do konca....przeciez już teraz on łączy te funkcje.....nie wiedziałęs?
Dobry wójt to taki, który posiada jedną ceche- jest KONSYLJACYJNY
galler, nie zwaramy uwagi na trolla:)
moze masz jakieś informacje n/t kandydatów?
gregor, zaufaj mi, nie uczestnicz w tym:) pisz te cechy, rozkreca sie dyskusja:)
Jezu, gregor, ne karm trolla:)
dobre, to może inaczej...co powinein mieć kandydat na radnego twoim zdaniem:)
Gregor a jak definujesz nadawanei się na radnego,moze określ?:)
Co do gałuszki to sie zgadza z twojej wypowiedzi słow straz, jezeli lepiej bys sie zorietował wiedizalbyc czy sie nadaje i dlaczego nie:)
na temat kandydatów na radnych z ośwaty...kazdy może statowac:)
wpisz sobei w google kazimierz gałuszka kobiernice to ci wyskoczą wszystkie jego funkcje:)
Nie o to chodiz gregor, przejdzmy do innego kandydata, nawet obecnego wójta, ale o tym panu nei mówmy juz wiecej póki nie bedzie cos wiadomo:)
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez WOJCIECH
Forum oparte o: PunBB