Właśnie pisałem, że chciałbym się dowiedzieć jak to jest naprawdę gdy przeczytałem Pani wpis. Miód na moje serce to co Pani napisała. Moja wiara w człowieka została mocno ugruntowana:)
Zgadzam się co do słowa, sam będąc małym prostym człowiekiem lepiej bym tego nie ujął:)
Wielkie pokłony i jeszcze większe wyrazy szczerego szacunku!
Daj nam Bóg by w końcu wszyscy zaczęli podchodzić do spraw najważniejszych tak jak Pani. Mam jednakże prośbę o częstsze prezentowanie pani zdania na forum. Może ja coś też opacznie rozumiem, może i moim oponentom coś się uświadomi.
Z wyrazami szacunku
Piotr Gamza
Sławomir Kubiś napisał/a:Marta Tylza-Janosz napisał/a:Nie widzę problemów we wspomaganiu SNG, nawet jako członek wspierający, jeżeli wpisuje się to w moje dawno już ugruntowane poglądy.
Panie Sławku
jaja dalej sobie robimy czy zaczynamy rozmawiać na poważne tematy?
Kiedyś Piotr Dusza chciał założyć stowarzyszenie wspomagające turystykę i sport w naszej gminie. Zabrzmiało to bardzo ciekawie. Przyszedłem na spotkanie. Był prawdopodobnie Zenon, piszę prawdopodobnie bo gość jak mnie zobaczył mało na zawał nie zszedł. Cóż, nic z tego nie wyszło a wielka szkoda. Tak to i ja mogę być członkiem wspomagającym. Nie wszystko co robi SNG jest złe, wręcz przeciwnie. Napisałem o tym właśnie Pani Marcie:)
I tak pozostało jedynie indywiduum, chcące brylować na salonach. Do tego święcie przekonane, że wszyscy pozostali to idioci. Ścieżki diabli wzięli, turystykę też. Żeby nie było wątpliwości o chłopa chodzi. Nie rozwinę tematu bo znów mnie wykasują.
Polemika o waszym zachowaniu jest cenzurowana przez admina.
Chce Pan rozmawiać Panie Sławku? Proszę bardzo, mogę obiecać, że będę trzymał poziom, ale chłopa oszczędzał nie będę!