na jakikolwiek remont trochę jeszcze poczekamy po remoncie ul K.K.Wojtyły i centrum ![]()
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
na jakikolwiek remont trochę jeszcze poczekamy po remoncie ul K.K.Wojtyły i centrum ![]()
"Cha,cha,cha i cha."
faktycznie zabawne!
to pewnie mniejsze sklepiki w centrum splajtują...
kultóry nie kultury
bo wg mnie jak się komuś dogaduje nawet w sposób inteligentny to nie myśli się o kulturze
sąsiad z tego co do tej pory wywnioskowałem to guru jest nie byle kim, napewno oczytany i wysoko wykształcony gość umie pojechać każdemu ale w sposób pełny kultóry co z pewnością zauważyłeś a jak dla mnie jego nick to strzał w 10 pod tym względem
a co do odbiegania od tematu to racja wybory tuż tuż a o kandydatach głucho na razie, oby się tylko nie okazało że będzie 1 pan bułka...
ja myśle że na dożynkach będzie otwarcie
przy tych tirach nowo wyremontowana droga wg mnie długo nie będzie taka ładna a po zimie wyjdą błędy robotników...
sąsiad masz wielkiego plusa za tę informacje mnie by się nie chciało szukac... a jeżeli chodzi o to skąd jesteś to przez ciekawośc nie musisz sie denerwować skoro wspomniałes o kulturze konwersacji
domyślałem się że sasiad jest z kobiernic chciałem sprawdzić czy się przyzna ![]()
w sumie... racja:)
zgadzam się:) jesteś z Roczyn tak?
Sasiad nikt tu z nas nie popada w samouwielbienie wierz mi a jeśli tak to wygląda to sprostowuje że to nie prawda ,widzisz jeszcze coś jako sąsiad możesz powiedzieć co widzą twoje obiektywne oczy ![]()
sąsiad teraz to już nie pisz 'wasze forum' ale nasze:)
oj no panowie nic nie poradze że jestem ciekawy ![]()
ten wątek dzieli się pomału na dwie strony... a gmina ma być jedna mysle że trzeba z góry dojść do porozumienia , ciekawią mnie odpowiedzi na pytania Pana guru
racja winni jesteśmy sobie sami i czas otworzyć oczy na przyszłość... Jaa na byłych komunistów głosował na pewno nie będe więc jeżeli pan Kocemba startowałby w wyborach mojego głosu nie dostanie, nie wiem jak reszta... swoją drogą zaczyna mnie ciekawić przeszłość obecnego wójta
ludzi którzy bezpodstawnie osądzają
no tak bajkopisarzy nadal wielu
No to mnie uspokoiłeś:)
a miało być tak pięknie a tu pyk... czerwień
Wojciech powiedz że to nieprawda
wobec tego PRECZ Z KOMUNA!!!
Panowie nie przeginjcie z tymi personaliami, jak ktoś chce to się ujawni sam, sami cudzych danych nie ujawniajcie a jak już to miejcie na tyle jaj żeby też się ujawnić!
może zmiana szaty graficznej albo jakieś rankingi użytkowników, myślę też że użytkowników dłużej nieaktywnych tzn nie piszących postów powiadamiać o ich sytułacji i likwidować ich profile z tym ostatnim to może za ostro pojechałem ![]()
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB