na jakikolwiek remont trochę jeszcze poczekamy po remoncie ul K.K.Wojtyły i centrum
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
na jakikolwiek remont trochę jeszcze poczekamy po remoncie ul K.K.Wojtyły i centrum
"Cha,cha,cha i cha."
faktycznie zabawne!
to pewnie mniejsze sklepiki w centrum splajtują...
kultóry nie kultury bo wg mnie jak się komuś dogaduje nawet w sposób inteligentny to nie myśli się o kulturze
sąsiad z tego co do tej pory wywnioskowałem to guru jest nie byle kim, napewno oczytany i wysoko wykształcony gość umie pojechać każdemu ale w sposób pełny kultóry co z pewnością zauważyłeś a jak dla mnie jego nick to strzał w 10 pod tym względem a co do odbiegania od tematu to racja wybory tuż tuż a o kandydatach głucho na razie, oby się tylko nie okazało że będzie 1 pan bułka...
ja myśle że na dożynkach będzie otwarcie
przy tych tirach nowo wyremontowana droga wg mnie długo nie będzie taka ładna a po zimie wyjdą błędy robotników...
sąsiad masz wielkiego plusa za tę informacje mnie by się nie chciało szukac... a jeżeli chodzi o to skąd jesteś to przez ciekawośc nie musisz sie denerwować skoro wspomniałes o kulturze konwersacji
domyślałem się że sasiad jest z kobiernic chciałem sprawdzić czy się przyzna
w sumie... racja:)
zgadzam się:) jesteś z Roczyn tak?
Sasiad nikt tu z nas nie popada w samouwielbienie wierz mi a jeśli tak to wygląda to sprostowuje że to nie prawda ,widzisz jeszcze coś jako sąsiad możesz powiedzieć co widzą twoje obiektywne oczy
sąsiad teraz to już nie pisz 'wasze forum' ale nasze:)
oj no panowie nic nie poradze że jestem ciekawy
ten wątek dzieli się pomału na dwie strony... a gmina ma być jedna mysle że trzeba z góry dojść do porozumienia , ciekawią mnie odpowiedzi na pytania Pana guru
racja winni jesteśmy sobie sami i czas otworzyć oczy na przyszłość... Jaa na byłych komunistów głosował na pewno nie będe więc jeżeli pan Kocemba startowałby w wyborach mojego głosu nie dostanie, nie wiem jak reszta... swoją drogą zaczyna mnie ciekawić przeszłość obecnego wójta
ludzi którzy bezpodstawnie osądzają
no tak bajkopisarzy nadal wielu
No to mnie uspokoiłeś:)
a miało być tak pięknie a tu pyk... czerwień
Wojciech powiedz że to nieprawda
wobec tego PRECZ Z KOMUNA!!!
Panowie nie przeginjcie z tymi personaliami, jak ktoś chce to się ujawni sam, sami cudzych danych nie ujawniajcie a jak już to miejcie na tyle jaj żeby też się ujawnić!
może zmiana szaty graficznej albo jakieś rankingi użytkowników, myślę też że użytkowników dłużej nieaktywnych tzn nie piszących postów powiadamiać o ich sytułacji i likwidować ich profile z tym ostatnim to może za ostro pojechałem
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB