151

(35 odpowiedzi, napisanych Nowy Czaniec)

na jakikolwiek remont trochę jeszcze poczekamy po remoncie ul K.K.Wojtyły i centrum sad

152

(35 odpowiedzi, napisanych Nowy Czaniec)

"Cha,cha,cha i cha."
faktycznie zabawne!

153

(8 odpowiedzi, napisanych Nowy Czaniec)

to pewnie mniejsze sklepiki w centrum splajtują...

154

(629 odpowiedzi, napisanych Nowy Czaniec)

kultóry nie kultury smile bo wg mnie jak się komuś dogaduje nawet w sposób inteligentny to nie myśli się o kulturze

155

sąsiad z tego co do tej pory wywnioskowałem to guru jest nie byle kim, napewno oczytany i wysoko wykształcony gość umie pojechać każdemu ale w sposób pełny kultóry co z pewnością zauważyłeś a jak dla mnie jego nick to strzał w 10 pod tym względem smile a co do odbiegania od tematu to racja wybory tuż tuż a o kandydatach głucho na razie, oby się tylko nie okazało że będzie 1 pan bułka...

156

ja myśle że na dożynkach  będzie otwarcie

157

przy tych tirach nowo wyremontowana droga wg mnie długo nie będzie taka ładna a po zimie wyjdą błędy robotników...

158

sąsiad masz wielkiego plusa za tę informacje mnie by się nie chciało szukac... a jeżeli chodzi o to skąd jesteś to przez ciekawośc nie musisz sie denerwować skoro wspomniałes o kulturze konwersacji

159

domyślałem się że sasiad jest z kobiernic chciałem sprawdzić czy się przyzna tongue

160

w sumie... racja:)

161

zgadzam się:) jesteś z Roczyn tak?

162

Sasiad nikt tu z nas nie popada w samouwielbienie wierz mi a jeśli tak to wygląda to sprostowuje że to nie prawda ,widzisz jeszcze coś jako sąsiad możesz powiedzieć co widzą twoje obiektywne oczy smile

163

sąsiad teraz to już nie pisz 'wasze forum' ale nasze:)

164

oj no panowie nic nie poradze że jestem ciekawy smile

165

ten wątek dzieli się pomału na dwie strony... a gmina ma być jedna mysle że trzeba z góry dojść do porozumienia , ciekawią mnie odpowiedzi na pytania Pana guru

166

racja winni jesteśmy sobie sami i czas otworzyć oczy na przyszłość... Jaa na byłych komunistów głosował na pewno nie będe więc jeżeli pan Kocemba startowałby w wyborach mojego głosu nie dostanie, nie wiem jak reszta... swoją drogą zaczyna mnie ciekawić przeszłość obecnego wójta

ludzi którzy bezpodstawnie osądzają

no tak bajkopisarzy nadal wielu

No to mnie uspokoiłeś:)

170

a miało być tak pięknie a tu pyk... czerwień

171

Wojciech powiedz że to nieprawda

172

Dlaczego?

173

wobec tego PRECZ Z KOMUNA!!!

174

Panowie nie przeginjcie z tymi personaliami, jak ktoś chce to się ujawni sam, sami cudzych danych nie ujawniajcie a jak już to miejcie na tyle jaj żeby też się ujawnić!

może zmiana szaty graficznej albo jakieś rankingi użytkowników, myślę też że użytkowników dłużej nieaktywnych tzn nie piszących postów powiadamiać o ich sytułacji i likwidować ich profile z tym ostatnim to może za ostro pojechałem smile