mówiąc krótko reprezentują swój poziom
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
mówiąc krótko reprezentują swój poziom
nikt nie wydusi żadnych informacji od Pana Kocemby gdyż on sam nie wie pewnie na co przeznaczy fundusze lub jak je pozyskać
też bym poczytał co pan wójt zrobił minionej kadencji
Ja również witam nowego forumowicza i kandydata na radnego
"ratowanie wału" pan Kocemba zaprezentował chyba tylko w dniu kiedy była telewizja w kobiernicach, zresztą stan upojenia też był widoczny ale to wszyscy wiedzą...Panie i Panowie wybory za pasem, kandydatów wielu ale czy przyszłośc pod nowymi rządami będzie lepsza? czytałem programy wyborcze i życiorysy kandydatów i trudno znaleźć odpowiedniego człowieka na odpowiednie stanowisko stricte zaangażowanego w prace społeczne
Panie guru mogę się założyć że nie uzyska pan odpowiedzi na to pytanie
"Od początku Pana wypowiedzi wyraźnie promowały innego kandydata, więc proszę nie kłamać, że teraz się Pan odwrócił od Pana Chwała." panie galler nie rozumiem kogo niby miały promować moje wypowiedzi?
nie rozumiem pana gallera
Panie Chwała muszę przyznać że traci pan wyborców 2 już na pewno zastanawia mnie czemu tak jest kandydat powinien zabiegac o głosy a tu jest odwrotnie być może nie idę z postępem czasu i tak się teraz werbuje ludzi do głosowania...
te ich sławne nazwiska nie są mile kojarzone ale oni chyba tego nie wiedzą
nie wiecie czy pozostali też coś organizują czy tylko KWW Nowa Gmina ??
ciekawe czy pan konradeus wie skąd przydomek kapciorze?
widze że co do kandydatów zdania są podzielone czy nasze forum ma jakiegoś faworyta? dla mnie osobiście może nim być pan Chwała a reszta jak sądzi?
używanie poprawnej polszczyzny to podstawa
masz racje nika i przepraszam z mojej strony za przegadywanie sie i zaburzanie porządku forum...a zdania nie zmienie co do powyższego
doprawdy? i co może powiesz że cała gmina dąży do wspólnego szczęścia?? haha otwórz oczy każda wieś dba o swój interes żadne z 3 pozostałych sołectw nie myślało nigdy o interesie Czańca a my (Czaniec) mamy dbać o wspólnotę gminy?!
panie geronimo jak już mówimy o IQ to nasze forum nazywa się Forum czaniec.pl jak sama nazwa wskazuje nie jest to forum gmina porąbka albo 4 sołectwa... więc poruszamy tu sprawy ważne dla Czańca, natomiast wątek Kandydat Na Wójta może ewentualnie dotyczyć całej gminy i teraz ja pana pytam jaki trzeba mieć IQ żeby pod nazwą Czaniec.pl rozumieć 4 sołectwa?
panowie dajcie spokój reprezentujemy Czaniec a nie dzicz
w poprzednim poscie pana radnego padły 3 znane mi nazwiska mianowicie: Rodak, Piekiełko, Chodorowski czy ktoś z forumowiczów może coś o tych ludziach powiedziec w odniesieniu do ich pracy na stanowiskach radnych?
"kto tu mówi o anonimach dzieci internetu guru,jagbek,geremino,gregor gdzie wasze inicjały nazwiska" faktycznie panie radny nasze nicki są enigmatycznie trudne i nie sposób sie domyślić jak ma na imię Jaqubek albo ja a co do pańskiego podejścia wyborczego to ktos powiedział że fanatyzm jest przekleństwem narodu
myśle że nowi ludzię będą lepsi na stanowiskach wójta i radnych tylko czy nie będzie kłopotu z ich doświadczeniem, zarządzanie zarządzaniem jak się nie sprawdzą to kto na tym ucierpi? oni sobie krzywdy nie dadzą zrobić, pod tym względem jestem między młotem a kowadłem
to może pani Gabriela zakandyduje na wójta co wy na to??
dzięki galler ja osobiście uważam że centrum byłoby lepsze
gdzie znajduje się opisywany plac zabaw? bo nie mam pojęcia wstyd się przyznać...
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB