Ja też uważam że moderator dobrze robi... ktoś tu musi trzymac ład, a co do Pana Chwały to moję pytania z pewnością nie były prowokacją raczej czystą ciekawościa, obiecuję że będe śledził pana program wyborczy oraz życzę powodzenia w wyborach!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Ja też uważam że moderator dobrze robi... ktoś tu musi trzymac ład, a co do Pana Chwały to moję pytania z pewnością nie były prowokacją raczej czystą ciekawościa, obiecuję że będe śledził pana program wyborczy oraz życzę powodzenia w wyborach!
Panie Chwała może jednak poświęci pan chwilkę czasu i odpowie na nasze wcześniejsze pytania, uważam że i tak pana ostra niechęć ze strony większej ilości ludzi spotka tuż przed wyborami i ewentualnie po nich ,myślę że nie ma się co zrażać nikt tu nie twierdzi że się pan nie nadaje... no może prawie nikt alę skoro mamy być potencjalnymi wyborcami to musimy wiedziec czy oddany głos na pana będzie słuszną decyzją
panowie ładnie nam idzie jeden kandydat można powiedzieć zmalał w naszych oczach idziemy jak przecinaki a wystarczyło tylko kilka pytań zaskakujące jak ludzie szybko dają za wygraną...
galler jeżeli guru odbiega od tematu to co ty robisz pisząc o jego czynach? zdaje się że to samo proponuje skupic sie na własnej osobie albo chociaz na osobie pierwszego oficjalnego kandydata na urząd wójta!
Panie Chwała rozumiem że widzi się pan dobrze w roli wójta i że rozważał pan wiele razy za i przeciw kandydowaniu,jeżeli można zapytać co przemawiało przeciw ubieganiu się o to stanowisko dla pana?
myślę że pan Chwała jest przygotowany na każdy zestaw pytań w końcu chce być wójtem
Witam serdecznie miło że zdecydował się pan oświadczyć na tym forum swoją kandydaturę w wyborach mam takie pytanko od czego pan zacznie swoją pracę gdyby został pan wójtem, oraz czy przedstawi nam pan tutaj konkretnie swoje cele na najbliższy czas po ewentualnym objęciu stanowiska wójta?, pozdrawiam
dobry pomysł, ja proponuje wykształcenie wyższe w kierunku zarządzanie płeć nie ma dla mnie znaczenia w tym wypadku oczywiście:)
Admin to doskonały przykład odpowiedniego człowieka na odpowiednim stanowisku i bardzo dobrze
a co do reszty forumowiczów szczególnie do pana geronimo zauważyłem że pańskie pojawienie się na owym forum zmierza do jednego kierunku-doprowadzenia do kłótni i pokazaniu iż pan guru jest niespełna rozumu panie geronimo czas skończyć z konformizmem i przestać przytakiwać "towarzyszom"
panowie i geronimo jak by każdy z was zareagował na obrazę? guru zareagował z kulturą więc nie ma co się go czepiać został sprowokowany ja trzymam jego stronę czyli stronę ludzi myślących
po co umawaić się na kawe skoro pan Kocemba jest użytkownikiem forum od tego jest forum żeby dyskutować na nim a nie przy kawie widzę że pan geronimo od samych początków swojego istnienia na forum szuka konfrontacji
geronimo uspokój hormony i nie niszcz porządku na forum
Zenon na temat gustu się nie dyskutuje
a ja uważam że obecne centrum i tak jest ładniejsze od poprzedniego jeszcze tylko trochę zieleni i może będzie całkiem ładne, wizualnie oczywiście:)
o ile się t głowa zmienia wybory tuż tuż a nie zapowiada się żadna inna kandydatura więc podejrzewam że zostanie po staremu
Historia lubi się powtarzać...
ja mam i-net i nie narzekam
a co do wypowiedzi pana guru to myślę że ma wiele racji
chyba tu jakiś błąd wyskoczył bo słowa"co wy na to bracia sąsiedzi"i nie są moje
żebyś potem nie żałował
Guru się nie zgodzi to po pierwsze a po drugie zaraz nam tu napisze co myśli o nas i o tym pomyśle
znalezienie komplet odpowiednich ludzi na te stanowiska jest nie możliwym
może kogoś z forum???
myśle że na ten temat więcej będzie uwag na wiosne teraz może się tak błędów od razu nie dostrzeże chociaż niektórzy już je widzą wg mnie to dobrze bo nikt nam nie zamydli oczów przed wyborami ewentualną kichą...
mówisz jakby Wojciech był jakimś kapusiem który z wszystkim leci na skarge...
ja bym to podesłał do starostwa
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB