może jakaś pani zabierze głos ???
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
może jakaś pani zabierze głos ???
ale jak widać tylko my w całym Czańcu nie boimy się zębów książki haha
czytałem trylogie bo wg mnie każdy polak powinien ją przeczytać ale nie mówiłem że jestem tym dziełem zachwycony
Na ogół tak jest że żeby coś było fajne musi być ambitne, jeżeli ktoś jest wymagającym czytelnikiem chyba że ktoś lubi kicze bezsensowne czytać
no wg mnie to niebo a ziemia jeśli chodzi o porównanie trylogi a telenoweli:) a znasz jakąś bardziej ambitną w takim razie powieśc utrzymaną w podobnych klimatach?
aaa i sory za tego byka oczywiście miałem na myśli wątki
też to zauważyłem że mało kto pisze na forum mimo iż jestem tu od niedawna...myślę że ciekawe wontki przyciągają ludzi, noi też uatrakcyjnienie jakieś.... ale jakie???
no to postartowane
jak znowu nikt się nie zgłosi na kandydata to w akcie desperacji sam wystartuje
no to musi być ciekawe... a co sądzisz o wojenno-historycznych? mam tu na myśli np. trylogie Sienkiewiczowską?
hmm może być ciekawe tym bardziej że wiele o radzieckich obozach słyszałem... osobiście jednak wole jak są jakieś momenty batalistyczne
nie czytałem a fajne? z tytułu wnioskuje że pewnie o więźniach coś...
no to muszę się w to zaopatrzyć:) dzięki za propozycje:) a czytałeś "Hitler i Stalin -Wojna stulecia" Laurencea Ressa? dokładnie opisana operacja barbarossa i blau
lubię czytać właśnie opisy broni i o II wojnie światowej ostatnio czytałem też GROMOWŁADNEGO bardzo dobra książka R.Polki
lubię fantasy oraz wojenne
to bujaków juz po remoncie? kurde ale jestem w tył... szkoda że czaniec jak zawsze ostatni
dobra panowie , dość podziałów na trolle i reszte każdy ma prawo do dyskusji pod warunkiem że nie jest obraźliwa i w miare w temacie sie mieści a propos tematu aż trudno uwierzyć że gmina sama na to kase wyłożyła coś mi tu brzydko pachnie... a wam?
rewitalizacja-srewitalizacja wróćmy do tematu
dalszą karierą operową
w ogóle zauważyłem że większośc użytkowników nie pali się do robienia postów...
Szanowni adwersarze,
Jak juz wczesniej mowilem , uzywanie slow ktorych samemu sie nie rozumie nie nalezy do dobrego tonu. Uzywanie slowa " rewitalizacja " w kontekscie "centrum", "wsi" czy "gminy"
jest takim absurdem jak powiedzenie pewnego wodza " jestem za a nawet przeciw" . Myslalem , ze jeden idiota tego kalibru wystarczy na okres jednego pokolenia. Mylilem sie w calej rozciaglosci. Panowie "rewitalizujcie" swoje szare komorki. I to by bylo, w samej rzeczy poprawne uzycie slowa "rewitalizacja".
Z glebokim Szacunkiem,
guru
masz na myśli mnie?
porąbka z obecnym wójtem ma się dobrze w porównaniu z resztą gminy
a swoją drogą rewitalizacja na pewno będzie punktem w kampani wójta
i będzie lało hahaaha
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB