może jakaś pani zabierze głos ???
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
może jakaś pani zabierze głos ???
ale jak widać tylko my w całym Czańcu nie boimy się zębów książki haha
czytałem trylogie bo wg mnie każdy polak powinien ją przeczytać ale nie mówiłem że jestem tym dziełem zachwycony ![]()
Na ogół tak jest że żeby coś było fajne musi być ambitne, jeżeli ktoś jest wymagającym czytelnikiem chyba że ktoś lubi kicze bezsensowne czytać
no wg mnie to niebo a ziemia jeśli chodzi o porównanie trylogi a telenoweli:) a znasz jakąś bardziej ambitną w takim razie powieśc utrzymaną w podobnych klimatach?
aaa i sory za tego byka oczywiście miałem na myśli wątki ![]()
też to zauważyłem że mało kto pisze na forum mimo iż jestem tu od niedawna...myślę że ciekawe wontki przyciągają ludzi, noi też uatrakcyjnienie jakieś.... ale jakie???
no to postartowane ![]()
jak znowu nikt się nie zgłosi na kandydata to w akcie desperacji sam wystartuje ![]()
no to musi być ciekawe... a co sądzisz o wojenno-historycznych? mam tu na myśli np. trylogie Sienkiewiczowską?
hmm może być ciekawe tym bardziej że wiele o radzieckich obozach słyszałem... osobiście jednak wole jak są jakieś momenty batalistyczne ![]()
nie czytałem a fajne? z tytułu wnioskuje że pewnie o więźniach coś...
no to muszę się w to zaopatrzyć:) dzięki za propozycje:) a czytałeś "Hitler i Stalin -Wojna stulecia" Laurencea Ressa? dokładnie opisana operacja barbarossa i blau
lubię czytać właśnie opisy broni i o II wojnie światowej ostatnio czytałem też GROMOWŁADNEGO bardzo dobra książka R.Polki
lubię fantasy oraz wojenne
to bujaków juz po remoncie? kurde ale jestem w tył... szkoda że czaniec jak zawsze ostatni
dobra panowie , dość podziałów na trolle i reszte każdy ma prawo do dyskusji pod warunkiem że nie jest obraźliwa i w miare w temacie sie mieści a propos tematu aż trudno uwierzyć że gmina sama na to kase wyłożyła coś mi tu brzydko pachnie... a wam?
rewitalizacja-srewitalizacja wróćmy do tematu ![]()
dalszą karierą operową
w ogóle zauważyłem że większośc użytkowników nie pali się do robienia postów...
Szanowni adwersarze,
Jak juz wczesniej mowilem , uzywanie slow ktorych samemu sie nie rozumie nie nalezy do dobrego tonu. Uzywanie slowa " rewitalizacja " w kontekscie "centrum", "wsi" czy "gminy"
jest takim absurdem jak powiedzenie pewnego wodza " jestem za a nawet przeciw" . Myslalem , ze jeden idiota tego kalibru wystarczy na okres jednego pokolenia. Mylilem sie w calej rozciaglosci. Panowie "rewitalizujcie" swoje szare komorki. I to by bylo, w samej rzeczy poprawne uzycie slowa "rewitalizacja".
Z glebokim Szacunkiem,
guru
masz na myśli mnie?
porąbka z obecnym wójtem ma się dobrze w porównaniu z resztą gminy
a swoją drogą rewitalizacja na pewno będzie punktem w kampani wójta
i będzie lało hahaaha ![]()
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB