ajjjj bolesna literówka , już poprawiam ![]()
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
ajjjj bolesna literówka , już poprawiam ![]()
póki co cieszmy się że zimy nie ma
obiło mi sie o uszy że ma tam powstać dom weselny...
a tak troche z innej beczki to skończą remont mostu planowo wie ktoś coś?
rondo na krzyżówce faktycznie byłoby potrzebne tylko czy gmina ma pieniądze na taką inwestycje szczególnie teraz po niedawnym remoncie centrum a teraz jeszcze ten most... nawet jeśli rondo powstanie to nie prędko
co jak co ale festyn udał sie znakomicie
Sporo papraniny w tej inwestycji... ktoś z porąbki pewnie pomyśli "ci kapciorze nigdy nie zadowoleni" dodam tylko że z badziewu nikt się nie cieszy
Panie guru jestem z Panem
Panie Chwała wirtuozem to pan nie jest a określenie "grajek" jest potocznie używane
Morlinku ale ja nie mam kompleksów na tle orkiestry ani żadnej innej organizacji, w gminie jest wiele tematów ważniejszych i wymagających więcej uwagi niż wiejscy grajkowie kłócący się między sobą
a jest ankieta gdzie można określić stan orkiestr dętych?? jak nie ma to Panie Chwała do roboty
Sąsiad teraz trzeba o to nowego prezesa pytać....
"[...]Tylko utwierdza fakt w jak perfidny sposó zniechęca dzieci od orkiestry za przeproszeniem jak agent ....wypytując młodych o mnie - a w tym przypadku to wielka banialuka"- słowa kapelmistrza z poprzedniego postu
"nie jestem zainteresowany odebraniem pracy aktualnemu kapelmistrzowi"- post powyżej
Widzę tu pewną sprzeczność może mi ją ktoś wytłumaczy?
Czyli P. Chwała sieje wrogą propagandę ???
a ja wam mówie że z orkiestrą dętą w Czańcu zostanie tak jak jest to po co się kłócić?
Czy ktoś z forumowiczów wie może gdzie na terenie gminy ,lub w okolicy znajdują się obiekty budowlane opuszczone, lub nie zagospodarowane??? (pomijając HPR-y) za wszelkie informacje z góry dziękuje
szkoda tej decyzji wg mnie, jeśli ktoś robi coś z pasją to musi to robić dobrze, szkoda że niektórzy nie są w stanie tego docenić, co do byłego Pana prezesa to życzę miłego wypoczynku i powodzenia!
ja również dołączam się do pytania poprzednika
zauważyłem że ostatnimi czasy posty Pana Chwały są bardzo odważne w stosunku do innych forumowiczów, szkoda że Pan Chwała nie odnosił się do innych tutaj przed wyborami, jego poparcie by spadło znacznie.... no chyba że to moje "widzi mi się"
Sąsiad z tej flaszki to wyszłoby tylko zabijanie coś tak czuję... ale pomysł niezły ![]()
Nikt Panu Panie Chwała nie kazał ujawniać swoich danych, a co do artykułu to bardzo ciekawy
czasami to można się uśmiać czytając niektóre posty, ale i tak wydaje mi się że ujawnianie danych to troche przegięcie poza tym połowa użytkowników tego forum musiałaby ujawnić swoje imię i nazwisko gdyby wplątała się w wojne słowną... ale to na szczęście nie moja sprawa tylko moje zdanie ![]()
ujawnianie danych personalnych było konieczne? czy miało charakter czysto dokuczliwy?
Dobra dajmy na razie spokój skoro ma się okazać wszystko po zebraniu, to zobaczymy ile w tym prawdy, póki co nie ma powodów obrzucać się głupimi hasłami.... czas pokaże
to o co chodzi z tą gmina Czaniec?? faktycznie ktoś puścił plote czy to tylko wymysły?
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB