P. Przerażona to są układy i układziki
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl
Zamknięte Forum dyskusyjne regionalnego portalu informacyjnego Czaniec.pl - Czaniec Gmina Porąbka
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
P. Przerażona to są układy i układziki
Skoro faktycznie nie istnieje możliwośc odłączenia sie od reszty gminy to chyba nie ma sensu o tym pisać a jeślli jest faktycznie tak jak mówi p. Czernik że istnieją jednostki dążące do tego , to na pewno się zdziwią brakiem manewru w tym temacie...tak mi się wydaje
skoro tak to wygląda.. szczerze mówiąc moje sceptyczne wizje podpowiadają mi że nic z tego nie wyjdzie , jednak jakbym się mylił będe miło zaskoczony kiedyś orkiestra na dzień strażaka robiła całkiem niezłe pokazy, a dziś....
tylko czy zmiana dyrektora pomoże skoro jest garstka chętnych muzyków?
sąsiad chyba byś się zdziwił...
Życzę Wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
na takie wynagrodzenie trzeba sobie zasłużyć.... i gdzie tu sprawiedliwość?
cóż za porównanie... prezydent w-wy z pewnością zasłużył na wyższe wynagrodzenie
następni będą Chińczycy
to było do przewidzenia
fajny i przydatny bardzo ten chodnik na ul. K.K.Wojtyły (od kościoła do krzyżówki) szkoda że śniegu na nim do połowy łydek ...
wszyscy odśnieżają ![]()
Bo to nie jest do końca przemyślany krok ot co
Dolina Innowacji w Kozubniku
16:38, 28.01.2010, autor: Magda Fritz
Przyszłość ośrodka ma się opierać na innowacji. Jest szansa, że zdewastowany kompleks rekreacyjny w Kozubniku odzyska dawną świetność.
Właściciel terenu ma ogłosić konkurs na jego zagospodarowanie. Czeka także na oferty z zagranicy.
W Kozubniku ma powstać Dolina Innowacji. "My żartujemy, że powstanie coś na kształt Doliny Krzemowej w Stanach Zjednoczonych"- mówi wójt gminy Porąbka Czesław Bułka, który jest w kontakcie z warszawską spółką. Firma ma w tym celu utworzyć konsorcjum. Ośrodek ma łączyć rekreacje i SPA z nauką: szkoleniami, sympozjami, konferencjami. Docelowo można będzie tu zrobić nawet... studia podyplomowe! "Coś związane z kosmetologią. jest pomysł, aby w projekt włączyły się trzy warszawskie uczelnie wyższe"- wyjaśnia Bułka.
Inwestycje w tym miejscu, to dobra informacja dla mieszkańców gminy. Zatrudnienie ma tu znaleźć nawet 600 osób.
takie coś znalazłem ![]()
ale mi wbiłes teraz klina do głowy....
Słyszałem kiedyś lub czytałem już nie pamiętam bo było to dawno, iż P. Bułka chce zrobic z kompleksu na kozubniku ''drugą dolinę krzemową''- gratuluję mu wyobraźni i poczucia humoru i zachęcam żeby dowiedział się czy jest i jak wygląda dolina krzemowa nim znów palnie głupstwo
dziwna to sprawa że większość forumowiczów opowiadała się za innymi kandydatami a wybrano jednak tych .... najmniej popularyzowanych ;( racja panowie zamknijmy ten wątek d... zbita
nie przejmuj sie leba ważne że to forum cię chcę:) ,panie radny moja siostrzenica z podstawówki pisze podobne wiadomości -taka sama ilość emotków
Dziękuje Panie Guru za wyjaśnienie mojego równania, sam lepiej bym tego nie ubrał w słowa, drodzy Państwo miało byc lepiej i co? będzie może po następnych wyborach , oczywiście zawsze można się łudzić ...
Wyniki wyborów na wójta = porażka
panie Jaqbek ma Pan racje i zgodze się z panem w 75% jeśli by ktoś obraził bliska mi osobę od razu bym reagował natomiast jesli nalatywałby na mnie nie dotknęłoby mnie to tak dotkliwie a już na pewno nie tak że wystąpiłbym do sądu ludzie gadają i gadać będą kiedyś im się znudzi takie jest moje zdanie pozdrawiam
z deszczu pod rynnę
Mnie by to nie dotknęło jeśli byłyby nie prawdą ....hmmmm
Panie sąsiedzie prawdą jest że osoby publiczne a raczej oddające sie sprawom publicznym powinny ujawnic swój życiorys w całości jak mamy głosować na kogos kogo nie znamy?
Panie niezależny "PRAGNIEMY BY WAM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ "- gdzie efekty? wy jako wszyscy kandydaci myślicie chyba że "szaraczki" uwielbiają konformizm ludzie maja już doś mydlenia oczu co widać np. tutaj ale ja nie będe z panem polemizował polecam ten wątek poczytać od początku aby dowiedzieć sie co inni sądzą o waszych szczerych intencjach
Panie sąsiad Pańskie stwierdzenie-"Ale on ma chyba jedną kasę, naszą." jest strzałem w 10 pozdrawiam!
Zamknięte Forum dyskusyjne czaniec.pl » Posty przez GREGOR
Forum oparte o: PunBB